Skip to main content

Lette fiberbetonaltaner

Sommerstedgade 21-23

BYGGEÅR

2022

ENTREPRENØR

Balco Altaner A/S

Sommerstedgade 21-23

Lette fiberbetonaltaner

Når man producerer altaner i fiberbeton, har du mulighed for at skræddersy dit design til det enkelte projekt og dermed kan du designe dine altaner til at passe med arkitekturen af bygningens facade.

Fiberbetonaltanerne har udseendet af solid beton, men er i virkeligheden en letvægts struktur. Altanerne består af en bærende stålkonstruktion som er ”beklædt” med et fiberbeton altangulv og loft.

Til dette projekt arbejdede BB fiberbeton sammen med vores mangeårig partner Balco Altaner A/S og leverede 16 altaner, svarende til 112 m2 fiberbeton. Loftelementerne er udført med skridsikkert mønster.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig