Skip to main content

Fra Danmark til Australien

Pirrama Park Amenities Block

BYGGEÅR

2022

Pirrama Park Amenities Block

Sikkerhed og tilgængelighed frem for alt

Sikre og tilgængelige offentlige toiletter for alle – herunder personer med handicap og gangbesvær – var det primære mål for Pirrama Park Amenities Block-projektet. Projektet sigtede mod at erstatte og opgradere de eksisterende offentlige toiletter i den nordøstlige del af Pirrama Park, Sydney, Australien.

Det valgte høj-kvalitet design skabte ikke kun et lyst og lækkert offentligt toilet, med en mere indbydende atmosfære sammenlignet med sit mørke og triste forgænger, men gav også et byggeri med minimale omkostninger og fokus på let vedligeholdelse mange år frem.

”The Sydney Morning Herald” lavede endda en artikel om toilettet, som – sammen med andre nye offentlige toiletter i Sydney – blev kaldt "Sydneys Instagram-værdige offentlige toiletter".

 

Fra Lille Skensved, Danmark, til Sydney, Australien

I tæt samarbejde med HUME Building Products i Australien var vi glade for at producere de 71 fiberbetonelementer af høj kvalitet til Pirrama Park Amenities Block. Alle 71 elementer, der består af 16 varianter og svarer til ca. 68m2 udfoldet fiberbeton, blev produceret af vores dygtige team på vores danske fabrik og derefter sendt til Sydney, Australien.

Alle baldakiner og søjleelementer er fremstillet i vores standard 12 mm fiberbeton, mens bassinelementerne er produceret i 20 mm. En af fordelene ved vores fiberbeton-løsninger er den tynde og lette karakter af elementerne, takket være vores produktionsmetoder og materialegenskaberne ved fiberbeton. Dette muliggør nem installation på enhver bærende struktur – selv træ – og muliggør omkostningseffektiv forsendelse, hvilket minimerer de samlede omkostninger.

 

Gennemtænkt design, nem installation og lav vedligeholdelse

Hvert element til Pirrama Park-projektet er omhyggeligt designet med nem installation og lav vedligeholdelse for øje. Såkaldte prophuller, med tilhørende propper lavet af samme materiale og i samme farve, lettede installationsprocessen og gav samtidig et sømløst og skjult udseende. Desuden har alle elementer en transparent, høj-holdbarhedsbelægning som giver en ekstra vand- og snavsafvisende effekt, hvilket sikrer, at vedligeholdelse forbliver en enkel opgave.

 

Alle billeder af det færdige projekt er fra Hume Building Products, Australien.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig