Skip to main content

Kompliment til af de omkringliggende bygninger

London Institute for Healthcare Engineering (LIHE)

BYGGEÅR

2023-2024

ARKITEKT

HLM Architects

ENTREPRENØR

GIG FASSADEN

BYGHERRE

King’s College London

London Institute for Healthcare Engineering (LIHE)

Design med omsorgsfuld og faciliterende hensigt

LIHE (The London Institute for Healthcare Engineering) er en nyopført bygning, som vil fungere som et mødested mellem sundhedspleje og uddannelse for at generere forskningsinnovation og forkorte rejsen fra opfindelse til patientpåvirkning.

Instituttet er placeret i London Borough of Lambeth's Albert Embarkment Conservation Area og er placeret blandt Henry Currey's gruppe af Venetiansk inspirerede bygninger fra 1868, som er et tidligt eksempel på pavillon-typen af hospitaler, der senere ville blive standarden for de viktorianske sundhedsbygninger.

 

Kompliment til af de omkringliggende bygninger

LIHE's placering sætter tonen for det eksterne design af bygningen - mens innovatorernes daglige behov, samt facilitering af samarbejde inspirerede interiøret.

HLM Architects bemærker, at "den selvsikre, moderne arkitektur komplimenterer de omkringliggende bygninger i form og materiale uden at ty til pastiche - og blev enstemmigt godkendt af [den lokale] planmyndighed."

Til LIHE har vi fremstillet ca. 790 elementer i fiberbeton med en tykkelse på 12-15 mm i lidt over 130 varianter. Sammen udgør elementerne ca. 1700 m2 (udfoldet) af fiberbeton i høj kvalitet. Alle elementer er fremstillet med prophuller - enten alene eller i kombination med indstøbte beslag i rustfri stål. Alle prophuller leveres med propper som muliggør skjult montage.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig