Skip to main content

Altaner til Blankavej skaber nye rum

Blankavej

BYGGEÅR

2021

ENTREPRENØR

Balco Altaner A/S

Blankavej

Altaner til Blankavej skaber nye rum

Selvom bygningen på Blankavej 15-23 er fra 1934, med forlængst veletablerede faciliteter og ejerforening, så kan fornyelse – i form af flotte altaner – sagtens skabe nye spændende rum og muligheder for udfoldelse i hverdagen.

Blankavej 15-23 er rig på historie og karakter, og fortjente altaner, der ikke blot tilføjede funktion, men også bevarede bygningens autentiske charme og æstetik.

De nye altaner er lavet i samarbejde med Balco Altaner A/S, hvor BB fiberbeton har stået for design og produktion af altanbunde og altanlofter i fiberbeton af høj kvalitet, lavet på mål. I alt 65 elementer, i 14 varianter og svarende til 206m2 udfoldet fiberbeton, blev lavet til sagen.  

 

Skræddersyet altanløsning

Alle vores altanelementer laves på mål, og tilpasses den enkelte bygning. Designfriheden af vores fiberbeton og vores teams store ekspertise gør, at vi kan sikre en harmonisk sammensmeltning mellem nye elementer og den eksisterende bygning.

Altanelementerne har vi fremstillet til montage på underlag med ensidigt fald, for at sikre afvanding over forkant. Loftelementerne er lavet i 12 mm tykkelse, med ca. 176 mm simpelt ombuk langs tre sider, og forsænkede montagehuller med tilhørende propper i samme materiale, som sikrer en skjult montage.

Mens altanlofterne er produceret med en let matteret overflade og simpel profilering, så er bundelementerne produceret med vores standard skridsikre overflade, let matteret og uden fritlagte tilslag. Alle er produceret i en gennemfarvet lys grå – BBf no. 04 – og behandlet med en transparant overfladebehandling for yderligere vand- og smudsafvisende egenskaber.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig