Skip to main content

Kurvede altaner i fiberbeton

Tuborg havn

BYGGEÅR

2006

ARKITEKT

Dissing+Weitling

ENTREPRENØR

NCC Construction Danmark A/S

BYGHERRE

NCC Construction Danmark A/S & Carlsberg Ejendomme

Tuborg havn

Moderne arkitektur ved havnen

Arkitekterne fra Dissing+Weitling havde fokus på at skabe balance mellem det ydre og indre, da de skulle designe de store boligblokke i Tuborg havnepark i Hellerup, Danmark. Boligblokkene består af 214 lejligheder, bygget med nøje afstemte materialer, rumlige altaner og udsigt til vand og park.

Kurvede altaner fra BB fiberbeton

Altaner fra BB fiberbeton laves på bestilling og skræddersyes til det individuelle projekt. Til dette projekt, var formbarheden af fiberbeton afgørende til at lave de kurvede altaner. Altanerne fremstår som solide beton altaner, men er samtidig en let konstruktion, som er bedre for både miljøet og selve bygningen.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig