Skip to main content

Nye altaner i samspil med Altana A/S

Sankt Hans Gade

BYGGEÅR

2023

BYGHERRE

Altana A/S

Sankt Hans Gade

Nye altaner i samspil med Altana A/S

Bygningen på Sankt Hans Gade fik i 2023 nye altaner, hvoraf 7 blev beklædt med fiberbeton, for at bevare det arkitektoniske udtryk af bygningen ud langs gaden.

Til de 7 altaner blev leveret i alt 14 elementer (altan-loft og -bund), produceret med forsænkede montagehuller med tilhørende propper i samme materiale.

Altanlofterne blev produceret i 12 mm tykkelse, mens bundelementerne målte 27-39 mm, og havde et ensidigt fald på 12% for afvanding over forkant. Alle elementerne blev produceret i vores BBF no. 106 WV-farve og med vaflet tekstur som skridsikring på altanbundene. 

 

Altana A/S siger:

”På Sank Hans Gade skulle vi, foruden stålaltaner i gården, montere 7 fiberbetonaltaner på ejendommens gadeside. 4 på bygningens hjørne og 3 langs Sankt Hans Gade.

Vi valgte fiberbetonens farve og overfladestruktur efter en af BB fiberbetons farveprøver, og vi er rigtigt glade for hvordan slutresultatet er blevet.”

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig