Skip to main content

Altaner i fiberbeton til boligblok

Nyvej

BYGGEÅR

2013

ENTREPRENØR

Balco Altaner A/S

Nyvej

Skræddersyet altanløsning

Fiberbetonaltaner fra BB fiberbeton produceres i et design skræddersyet til det individuelle projekt. Formbarheden af fiberbeton gør det muligt at tilpasse designet til arkitekturen af bygningens facade. 

På dette projekt arbejdede vi hos BB fiberbeton sammen med vores mangeårig partner Balco Altaner A/S.

Altanerne har udseendet af solid beton, men er rettere en letvægts struktur. Fiberbetonaltanerne består af en bærende stålkonstruktion som er ”beklædt” med et fiberbeton altangulv og loft.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig