Skip to main content

Altaner i fiberbeton i Norge

Hundsund

BYGGEÅR

2009

ARKITEKT

NIELSTORP+ Architects

BYGHERRE

Fornebu Utvikling A/S

Hundsund

Rækkehuse med skøn udsigt

Disse tre rækkehuse er del af et større byggeprojekt bestående af i alt over 400 boliger. Byggeriet har foregået i flere faser, hvor forskellige arkitekter har været inde over deres egne områder. De 3 etagers rækkehuse designet af Niels Torp Arkitekter består af i alt 18 lejligheder og er arkitektfirmaets anden fase af byggeriet i Hundsund. Ejendommene prydes af en fantastisk udsigt og en masse naturligt sollys, så der har været på fokus på at skabe gode sol- og lysforhold.

Et roligt udtryk med rene overflader

I designet af disse tre rækkehuse har arkitekterne ønsket et roligt udtryk med dæmpet jordfarver og rene overflader. BB fiberbeton har produceret omkring 140 altanelementer i 27 forskellige varianter. Alle elementer er 12 mm i tykkelse og farvet i BBf no.01 standard hvid.

Altanelementerne fra BB fiberbeton laves på bestilling og skræddersys til det individuelle projekt. Formbarheden af fiberbeton giver arkitekter en stor design frihed til at tilpasse altan- og brystningselementerne til det ønskede design.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig