Skip to main content

Hotel i Landskrona

Hotel Öresund

BYGGEÅR

2018

ARKITEKT

Jais Architects

ENTREPRENØR

Peab AB

BYGHERRE

Arne Paulssons Byggnads AB

Hotel Öresund

Firestjernet hotel med spa & havudsigt

Hotel Öresund er et firestjernet hotel i Landskrona, Sverige. Hotellet ligger lige ud til kajpromenaden og har 130 hotelværelser og eksklusive spafaciliteter. Visionen var at designe en moderne og stilren bygning som kunne stå i kontrast til de omliggende historiske bygninger.

Bygningen har et åbent og livligt udtryk med lyse facader og store glaspartier. På gadeplan huser Hotel Öresund restauranter og udendørs caféer. På anden salen finder du en stor konferencesal. Hotelværelserne på øverste etage har balkoner og på toppen finder du en spa med luksuriøs udendørs terrasse, et flydende glasbassin og en vidunderlig havudsigt.

Poolbeklædningen til dette projekt er udført af HYDROSIGHT.

Moderne & stilren facade

Facaden karakteriseres af de gule og beige sten, indrammet af hvid fiberbeton. BB fiberbeton producerede omkring 250 facadeelementer, svarende til 500 m2 fiberbeton. Elementerne er monteret med enten indstøbte stålrammer eller indstøbte stålbeslag. Montageløsningerne gjorde det muligt at opnå en let og skjult montering og det endelige resultat kræver ingen teknisk vedligeholdelse.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig