Skip to main content

Kontorbygning i innovativ bydel

GreenHaus

BYGGEÅR

2021

ARKITEKT

Jais arkitekter

ENTREPRENØR

Veidekke

BYGHERRE

Castellum

GreenHaus

Kontorbygning i nyt og spændende bydel

GreenHaus er en kontorbygning på Oceanhamnen, en ny innovativ bydel i Helsingborg, bygget på en samling af små øer. Projektet er en del af Helsingborgs største byfornyelsesprojekter med boliger, kontorer, restauranter og butikker, alle nær den skønne havnefront.

Den nye bydel er bygget med miljø og bæredygtighed for øje. Dette ses både i bygningerne, hvoraf mange har modtaget miljøcertificeringer, inklusiv GreenHaus, og det ses i inddragelse af en gangbro direkte til centrum, der gør det lettere at efterlade bilen derhjemme. Området byder på fællesrum og grønne områder.

Slank fiberbeton i kontrast til rustikke mursten

BB fiberbeton producerede lidt over 400 sålbænke og bjælker til facaden, svarende til 335 m2 fiberbeton i 45 varianter. Elementerne er monteret med indstøbte beslag, hvilket giver mulighed for en nem og skjult installation.

De hvide slanke fiberbeton elementer står i smuk kontrast til de rustikke og flerfarvede mursten.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig