Skip to main content

Renovering af lejlighedskompleks

Bredagergård

BYGGEÅR

2016

ARKITEKT

DOMUS Arkitekter

ENTREPRENØR

Anker Hansen A/S

BYGHERRE

Tårnbyhuse

Bredagergård

Total renovering af 60 årig bebyggelse

Bredagergården blev opført i 1948 og består af 70 lejligheder fordelt på 2 boligblokke. En total renovering blev sat i værk, da bebyggelsen efter 60 år havde flere udvendige og indvendige skavanker. Den udvendige renovering inkluderede nye altaner til alle lejemål.

Altanløsning fra BB fiberbeton

Til dette renoveringsprojekt leverede BB fiberbeton altanelementer til de forskellige altanvariationer, henholdsvis facadealtaner, tagaltaner, stuealtaner og hjørnealtaner. Altanelementerne er monteret med indstøbte beslag og forsænkede huller med propper. Altanbundelementerne er udført i farven BBf no. 04 lysgrå og altanbrystningselementerne og loftelementerne er udført i farven BBf no.01 standard hvid. BB fiberbeton leverede også trin med skridsikkert mønster på overfladen i farven BBf no.04 lys grå.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig