Skip to main content

Moderne kontorbygning i Prague

AFI Vokovice

BYGGEÅR

2018

ARKITEKT

DAM Architects

ENTREPRENØR

Sipral Inc.

INGENIØR

AFI

AFI Vokovice

Moderne kontorbygninger i Prag

AFI Vokovice er et kompleks i Prag med 2 kontorbygninger med henholdsvis 6 og 8 etager designet af det anerkendte arkitektstudie DAM Architects. Visionen for byggeprojektet var at skabe et moderne og behageligt arbejdsmiljø med grønne arealer både mellem bygninger og på tagene. Bygningerne opfylder kravene til en LEED Platinum-certificering, som er den højeste miljøklasse.

Facadebeklædning i skæve former

BB fiberbeton leverede 9.700 m2 fiberbeton til projektet. Montageløsningen med indstøbte stålrammer udnytter materialets mulighed for skjult montage, som giver det endelige resultat et massivt udtryk. Denne løsning kræver minimal teknisk vedligeholdelse. Facadeelementerne er produceret i 12 mm tykkelse i farven BBf no.01 standard hvid.

Facadebeklædning fra BB fiberbeton udnytter formbarheden af fiberbeton og hjælper med at forme din idé og bygningens arkitektoniske udtryk. Vores elementer går hverken på kompromis med styrke eller holdbarhed.

Holdbar, let, formbar

Fiberbeton beklædning

Fiberbeton (GRC) er et utroligt alsidigt beklædningsmateriale som giver en stor design frihed og et hav af muligheder. Fiberbeton elementer kan formes i hvilken som helst geometri med en overflade designet til det individuelle projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores elementer har typisk kun en tykkelse på 12 mm. Materialets lethed mindsker belastningen på bygningen. Fiberbeton er et ideelt materiale til facadebeklædning med en holdbarhed på over 100 år uden behovet for teknisk vedligeholdelse. Fiberbeton elementer hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale).

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, formindsket tykkelsen og høj styrke. Med sin lange holdbarhed, lave vægt og store formbarhed er fiberbeton et optimalt valg til både nye byggerier og renoveringsprojekter.

Kontakt formular

Udfyld formularen og lad os kontakte dig