Skip to main content

Moderne kontorbygning i Prague

AFI Vokovice

BYGGEÅR

2018

ARKITEKT

DAM Architects

ENTREPRENØR

Sipral Inc.

INGENIØR

AFI

AFI Vokovice

Moderne kontorbygninger i Prag

AFI Vokovice er et kompleks i Prag med 2 kontorbygninger med henholdsvis 6 og 8 etager designet af det anerkendte arkitektstudie DAM Architects. Visionen for byggeprojektet var at skabe et moderne og behageligt arbejdsmiljø med grønne arealer både mellem bygninger og på tagene. Bygningerne opfylder kravene til en LEED Platinum-certificering, som er den højeste miljøklasse.

Facadebeklædning i skæve former

BB fiberbeton leverede 9.700 m2 fiberbeton til projektet. Montageløsningen med indstøbte stålrammer udnytter materialets mulighed for skjult montage, som giver det endelige resultat et massivt udtryk. Denne løsning kræver minimal teknisk vedligeholdelse. Facadeelementerne er produceret i 12 mm tykkelse i farven BBf no.01 standard hvid.

Facadebeklædning fra BB fiberbeton udnytter formbarheden af fiberbeton og hjælper med at forme din idé og bygningens arkitektoniske udtryk. Vores elementer går hverken på kompromis med styrke eller holdbarhed.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig