Skip to main content

Store ambitioner for The Burlian

80 New Bond Street

BYGGEÅR

2023

ARKITEKT

Orms Architects

ENTREPRENØR

Hines (Hines European Value Fund 2 – HEVF 2)

INGENIØR

Price & Myers

BYGHERRE

RED Construction

80 New Bond Street

Høje bæredygtighedsambitioner:

The Burlian på 80 New Bond Street - et blandet detail- og kontorprojekt i hjertet af Londons West End - er designet af prisbelønnede Orms Architects.

Projektet indebærer en renovering af bygningen (tidligere kendt som Burlian House), med delvis nedrivning og genopbygning, og har som mål at opnå miljøcertificeringen "BREEAM: Excellent", med yderligere ambitioner om at opnå "Outstanding". Bygningen sigter også mod "WELL Platinum Ready" og "Wired & Smart Score Platinum". Disse certificeringer understreger projektets engagement i overlegen miljøpræstation og beboernes velvære.

Et centralt fokus for projektet har været at minimere dets CO2-aftryk. Ved at vælge renovering i stedet for nedrivning og nybyg, blev der sparet cirka 800 kg CO2 pr. m². Derudover blev materialer (som vores højkvalitets fiberbeton til facadeklædningen) omhyggeligt udvalgt ved hjælp af avanceret CO2-modelleringssoftware for at sikre, at de bedste materialer og konstruktioner blev valgt for at reducere den indlejrede CO2.

Forpligtelsen til at sænke projektets CO2-aftryk understreges yderligere af en forpligtelse fra Hines om at kompensere for de næste 30 års operationelle CO2-udledninger.

 

Kurver, der får The Burlian til at skille sig ud:

The Burlians iøjnefaldende design og buede facade vil utvivlsomt få folk til at kigge op, når de går forbi, og nyde den smukke arkitektur. De buede facadeelementer forbedrer ikke kun bygningens unikke æstetik og tilføjer The Burlians karakter, men demonstrerer også vores fiberbetons alsidighed og høje kvalitet.

Evnen til at skabe sådanne komplekse former er direkte afledt af vores teams ekspertise og vores fiberbetons egenskaber, såsom formbarhed, holdbarhed samt dets lette og tynde profil.

Alle elementer er specialfremstillede, skabt specifikt til at bringe bygningens vision til live. Derudover er fiberbeton-elementerne til dette projekt designet til at tage højde for vedligeholdelseslaster, herunder laster fra rappellering, hvilket sikrer både holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Til dette projekt har vi produceret 179 specialdesignede fiberbeton-elementer i cirka 85 varianter, der dækker i alt 849 m² (udfoldet). Disse elementer, fremstillet med præcision og omhu, er designet til at møde de strenge standarder for moderne arkitektur og uden behov for ændringer på byggepladsen.

Ved at inkorporere disse avancerede materialer og designmetoder fremstår The Burlian på 80 New Bond Street som et fremragende eksempel på, hvordan moderne konstruktion kan kombinere æstetisk appel med miljøansvar, drevet af en stærk forpligtelse til bæredygtighed.

 

Bemærk: Billederne er taget af Paul Scott fra Front Elevation på vegne af BB fiberbeton A/S. Nogle billeder er taget af BB fiberbeton på fabrikken i Danmark.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig