Skip to main content

Fiberbetonfacade til multifunktionelt bygningskompleks

51 College Road

BYGGEÅR

2019

ARKITEKT

SOM

ENTREPRENØR

Skonto Plan

BYGHERRE

Barratt London

51 College Road

Et multifunktionelt bygningskompleks i et energisk kvarter

Harrow Square boligbyggeriet på 51 College Road har en prominent placering i det historiske London kvarter Harrow on the Hill.

Flerlejlighedskomplekset er et samlingspunkt for offentlige rum, beboere og forretninger. Bygningskomplekset rummer plads til restauranter, caféer, legepladser og kulturelle arrangementer og underholdning. De forskellige bygninger varierer i deres højde sådan at de komplementerer landskabet, med den højeste bygning på 20 etager i midten og de tilstødende bygninger lavere for at være samme højde som de omliggende nabobygninger.

En holdbar fiberbetonfacade

Der er valgt energieffektive og naturvenlige materialer til byggeriet, heriblandt fiberbeton til facadebeklædningen. Valget af fiberbeton til facaden er særligt fordelagtigt med hensyn til holdbarhed og modstandsdygtighed. Levetiden for fiberbeton er 100+ år uden behov for teknisk vedligeholdelse og uden bekymring for at udskifte eller reparere elementer på grund af vejrskader.

BB fiberbeton producerede 2.900 facadeelementer i 195 varianter, svarende til 9.800 m2 fiberbeton.

Holdbart, let, formbart

Fiberbetonbeklædning

Gennem design og produktion hjælper vi arkitekter, entreprenører og bygherre med at skabe holdbare, unikke og bæredygtige facader. Uanset om du skal påbegynde et nybyggeri eller et renoveringsprojekt er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og særdeles formbarhed.

Fiberbeton (også kendt som GRC) er utroligt alsidigt og giver dig en arkitektonisk design frihed med næsten uendelige muligheder. Med formbarheden af fiberbeton kan du opnå enhver geometri og med en overflade designede til dit specifikke projekt. Fiberbeton er et let materiale og vores beklædningselementer er typisk kun 12 mm i tykkelsen. Dermed er vores elementer lette at håndtere og transportere samtidig med at mindske belastningen på bygninger.

Fiberbeton er et ideelt facademateriale hvis holdbarhed og bæredygtighed er af stor betydning. Fiberbeton er holdbart i mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og det hverken buler, ruster eller brænder (klasse A materiale). Med et bæredygtigt materiale og en miljøvenlig produktion uden giftige stoffer, er produkter fra BB fiberbeton oplagt til miljøcertificeringer, så som LEED, DGNB og BREEAM.

Fiberbeton er fremstillet af hvid cement og fine fritlagte sten, armeret med glassfibre. Vi bruger en speciel sprøjteteknik til at producere vores fiberbeton elementer. Denne teknik giver en lav vand/cement-forhold, en formindsket tykkelse og en høj styrke.

Vi hjælper med at forme din idé

Udfyld formularen og lad os kontakte dig