Skip to main content

Er du vores nye kollega?

Projekttovholder med teknisk erfaring

Projekttovholder med teknisk erfaring

Vi har brug for flere kræfter til vores voksende projekteringsteam på 11 personer bestående af tekniske tegnere, statiker og andre rådgivere og projekttovholdere. Er det dig?


Vi ønsker en medarbejder, der stortrives med kundekontakt, rådgivning og teknisk design.

Du vil være ansvarlig for projekter og have den primære kontakt med arkitekter og entreprenører. Du vil være ansvarlig for både dialog og projektering i de respektive projekter – store som små. Du vil trække på resten af teamet ift. løsninger, statik og ikke mindst selve tegnearbejdet, men vi forventer at du også selv kan tegne.

 

Du vil tidligt i projekterne skabe montage- og håndteringsløsninger sammen med arkitekter og entreprenører. Under projekteringsfasen vil du være ansvarlig for korrekte tekniske løsninger, der virker både på byggepladsen og i produktionen.

BB fiberbeton er ordreproducerende og elementerne formes og udvikles til den enkelte opgave indenfor facader og altaner. Du vil derfor opleve meget vekslende projekter og opgaver, der udnytter fiberbetonens alsidighed. Der vil naturligvis være et oplæringsforløb, hvor du hurtigt får dyb indsigt i materialet og dets mange egenskaber.


Ønsker du at arbejde selvstændigt, men samtidigt værdsætter at arbejde som ét hold og hjælpe hinanden, så dette jobbet for dig. Med et positivt sind, gåpåmod og en stor portion sund fornuft, kommer til at du til trives i vores team og i denne stilling.


Vi ønsker en kollega der

  • har byggeteknisk erfaring (gerne bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt)
  • har lyst til at dygtiggøre sig indenfor fiberbeton
  • kan læse og forstå tegninger
  • har erfaring med Revit
  • er erfaren bruger af MS Office
  • er initiativrig, udadvendt og lærenem
  • er struktureret og ordentlig
  • har evnerne til at skabe og vedholde gode kunderelationer
  • er komfortabel med at tale engelsk på professionelt niveau

Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst - fyldt med arbejdsglæde og positiv ånd. Du vil få en afvekslende hverdag med udfordringer og forandringer. Du vil få mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt med et spændende og relativt nyt materiale.

 

Hvem er vi?

BB fiberbeton A/S er en af verdens førende producenter af glasfiberarmeret beton (GRC) – og er i fortsat vækst. BB fiberbeton AS er en familieejet velkonsolideret virksomhed med mere end 100 ansatte fordelt i Danmark og England - ikke for stor til de små opgaver og ikke for lille til de store. BB fiberbeton AS er en ordreproducerende virksomhed, der producerer elementer i glasfiberarmeret beton til byggeindustrien.

Arbejdet foregår i lyse lokaler på vores voksende fabrik i Lille Skensved – 7 km nord for Køge, tæt ved motorvejen og Køge Nord Station – hvor både kontor og produktion er placeret. 

 

Ansøg nu!

Lønpakke med videre forhandles ud fra kvalifikationer.

Vi vil løbende kalde til samtaler. Vi håber at kunne byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tobias på tobias@bbfiberbeton.dk eller på +45 31 76 14 36.

Send din ansøgning til job@bbfiberbeton.dk