Skip to main content

Er du vores nye kollega?

Assistent til formværksted

Assistent til formværksted

Drømmer du om at arbejde på et snedkerværksted og blive en del af et team med højt humør og arbejdsglæde?

Vi søger en hjælpende hånd til vores travle formværksted, som har både hænder og hoved godt skruet på.

BB fiberbeton producerer tyndskalselementer i fiberbeton til interessante byggerier – og du kan blive en del af holdet, der bygger støbeformene til disse.

Du vil indgå i et team med 12 mand på en spændende og travl arbejdsplads med mangeartede opgaver med godt sammenhold. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, effektivt og har øje for kvalitet.

Du vil få en spændende rolle på formværkstedet, hvor du vil hjælpe med formbygningen i mange forskellige materialer. Opgaverne vil være at hjælpe med at klargøre materialer og formdele til selve formbygningen samt assistance til den egentlige samling af forme.

Der vil naturligvis være et oplæringsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i hvordan formene bygges og hvordan materialerne bedst klargøres til formbygningen. Over tid vil du få mulighed for at bygge forme selvstændigt i takt med din udvikling.

 

Hvem er vi?

BB fiberbeton A/S er en af verdens førende producenter af glasfiberarmeret beton (GRC) – og er i fortsat vækst. BB fiberbeton AS er en familieejet velkonsolideret virksomhed med mere end 100 ansatte fordelt i Danmark og England - ikke for stor til de små opgaver og ikke for lille til de store. BB fiberbeton AS er en ordreproducerende virksomhed, der producerer elementer i glasfiberarmeret beton til byggeindustrien.

Arbejdet foregår i lyse lokaler på vores voksende fabrik i Lille Skensved – 5 km nord for Køge, tæt ved motorvejen og Køge Nord Station – hvor både kontor og produktion er placeret. 

 

Ansøg nu!

Lønpakke med videre forhandles ud fra kvalifikationer.

Vi vil løbende kalde til samtaler, hvorfor der ikke er en egentlig ansøgningsfrist. Vi håber at kunne byde vores nye kollega velkommen hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars på +45 29 67 52 14 eller på +45 31 41 68 32.

Send din ansøgning til job@bbfiberbeton.dk eller ring for at aftale nærmere til Søren på +45 22 88 82 06