Skip to main content

Hvorfor glasfiberarmeret beton?

Holdbar & unik beklædning

Fiberbeton

Holdbar & formbar facadebeklædning

Hvorvidt du står over et nybyggeri eller skal påbegynde et renoveringsprojekt, er fiberbeton egnet til begge med materialets holdbarhed, lave vægt og formbarhed. Gennem design og produktion hjælper vi dig med at skabe holdbare, unikke facader med lav miljøpåvirkning til dit næste projekt.

Du behøver ikke bekymre dig om reparationer eller erstatninger af vores elementer, da fiberbeton er et ekstremt holdbart materiale. Fiberbeton har en levetid på mere end 100 år uden behov for teknisk vedligeholdelse, og materialet er modstandsdygtigt overfor alt vejr – fra ekstrem hede til frysende. Derudover, hverken brænder, ruster eller buler fiberbeton og vores fiberbeton har en A1 brandklassificering i henhold til EN 13501-1: 2018. 

 

Fiberbetonelementer er lette at håndtere og et økonomisk fornuftigt valg til dit projekt. Materialet er meget let og vores elementer er typisk kun 12 mm tynde. Den lave vægt mindsker belastningen på bygninger og sammen med elementernes tyndhed er det let at pakke og transportere. Den lave vægt reducerer også transportomkostninger og fiberbeton har en lav pris per kvadratmeter.

Din kreativitet og dine arkitektoniske ambitioner sætter tonen. Fiberbeton er et meget alsidigt og formbart materiale der kan formes og detaljeres både med hensyn til geometri og overflader. Du kan designe både simple og komplekse former og kurver, og overfladen kan detaljeres ved at fritlægge sten eller støbe fiberbeton på forskellige mønstre. Fiberbeton har en naturlig hvid farve og ved brug af pigmenter kan vi farve fiberbeton i den ønskede farve til dit projekt.

Holdbart, let & formbart materiale

Fordele ved fiberbeton

Med fiberbeton kan du slippe din kreativitet løs og det formbare materiale giver dig en enorm design frihed. Formbarheden og alsidigheden af fiberbeton giver dig mulighed for simple såvel som komplekse former og kurver. Derudover har et hav af muligheder hvad angår overflade, tekstur og farve.

Vil læse mere om dine designmuligheder?

Vores fiberbetonelementer har en lang levetid på mere end 100 år. Sammenlignet med andre byggematerialer, eksempelvis træ og metal, så hverken rådner, ruster, buler eller brænder fiberbeton. Denne lange holdbarhed medfører færre levetidsomkostninger og du behøver ikke bekymre dig om reparationer forbundet med vores fiberbetonelementer.

Fiberbetonbeklædning kræver minimal vedligeholdelse og kan let afrenses så den fremstår som ny igen. Vores elementer kræver ingen teknisk vedligeholdelse og fiberbeton er modstandsdygtigt overfor al slags vejr. Vores seneste udvikling af en ny generation af fiberbeton har opnået en endnu bedre finish og en tættere overflade. Dette har øget modstandsdygtigheden overfor alger og smuds.

Dermed skal du ikke bekymre dig om udskiftning af vores elementer indenfor 100+ år - heller ikke i mere barske klimaer. Således er vores fiberbetonelementer med til at holde dine omkostningerne til drift og vedligeholdelse nede.

Hovedparten af vores montageprincipper udnytter materialets mulighed for en skjult montage uden synlige skruer. Med færrest mulige tilsætninger og andre løsdele er vores elementer lette at montere og kræver ingen teknisk vedligeholdelse.

Vil du læse mere om vores montageprincipper?

Vores fiberbeton er et brandsikkert materiale og det har en A1 brandklassificering i henhold til EN 13501-1: 2018.

GRC presents architects and engineers with a material from which the most ambitious designs can be created. It can be moulded to form modern futuristic designs or to replicate traditional historic features.

GRCA International

Projekt

Udforsk vores projekter

Vi vil gerne høre fra dig

Del dine kommende projekter med os og lær hvordan fiberbeton kan realisere din vision

Kontakt os

Leder du efter inspiration og information?

Tilmeld dig nyhedsbrevet