Skip to main content

Det bedste af begge verdener

BRiCK CLASSIC

BRiCK CLASSIC

Kombiner det bedste ved teglsten og fiberbeton

BRiCK CLASSIC

Vores BRiCK CLASSIC løsning er perfekt til dig, som vil have ægte teglsten på din facade, men samtidig ønsker at udnytte de mange fordele ved fiberbeton – fx i form af formbarhed, tykkelse, vægt, Co2, installation mm.

Det kan være i forbindelse med renovering, tilbygning eller nybyg.

Måske du ønsker at genbruge (upcycle) teglsten fra en tidligere bygning, har specifikke krav til den valgte teglsten for at matche eksisterende byggeri, eller blot ønsker de taktile og æstetiske karakteristika som netop teglsten har?

Her er BRiCK CLASSIC en ideel løsning!

Din BRiCK CLASSIC løsning er altid specialdesignet til dit individuelle projekt – og derfor altid lavet på mål og med øje for særlige designbehov dit projekt måtte indeholde. 

Du har med BRiCK CLASSIC stor designfrihed, fx i forhold til dybde og farve af fuger, valg af forbandt mm., ligesom du kan designe elementer i forskellige størrelser og mål – og endda arbejde med hjørneelementer.

Med sit tynde tværsnit, på typisk kun 53mm (afhængig af valgt teglsten), er BRiCK CLASSIC tyndere og vejer mindre pr. m2 end andre regnskærme med indstøbte teglsten. Dertil er løsningen utrolig holdbar og modstandsdygtig overfor al slags vejr, med et minimalt behov for teknisk vedligehold.  

KONTAKT OS I DAG

Nysgerrig?

Udforsk BRiCK CLASSIC løsninger til dit projekt

KONTAKT OS I DAG

Din vision. Vores løsning.

Form- & overfladedesign

BRiCK CLASSIC tilpasser dig dit design og din vision.

Løsningen giver dig så stor en designfrihed som muligt. 

BRiCK CLASSIC elementer kan fremstilles i den ønskede størrelse og længde, med præcis den type teglstensskaller du måtte ønske. Det endelige element vil derfor tage karakteristik fra de valgte teglsten og deres tekstur.

Fugerne på BRiCK CLASSIC elementer er som udgangspunkt tilbagelagte, for at skabe dybde og dimension i facaden. Skab den helt rigtige æstetik ved at tilpasse farven på fugen, og vælge om du vil have dem med eller uden tilslag, samt hvilken type forbandt du ønsker på elementerne.

BRiCK CLASSIC elementer kan kombineres med vores forskellige montageløsninger, som alle udnytter mulighederne for skjult montage. Og de bliver altid vasket, så al restmørtel fjernes. På den måde efterlades et rustikt og tredimensionelt udtryk, med et rent udseende og præcis udførsel.

KONTAKT OS I DAG

Din BRiCK CLASSIC løsning

DETALJER OM BRiCK CLASSIC

Har du brug for flere detaljer om BRiCK CLASSIC?

Vi har samlet en række af vores downloads her, som vil være relevante for dig.

 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har konkrete spørgsmål til BRiCK CLASSIC, fiberbeton generelt eller i forbindelse med dit specifikke projekt.

 

Kontakt os på:

info@bbfiberbeton.dk

+45 56 16 80 08

KONTAKT

DET PERFEKTE VALG HVIS…

BRiCK CLASSIC er fiberbetonelementer med indsatte teglsten. Teglstenene er indlejret direkte i fiberbetonen, hvilket sikrer et stærkt og holdbart bånd mellem teglsten og fiberbeton.

Denne løsning er den perfekte til dig, hvis du vælger følgende fordele højest:

  • Brug af rigtige teglsten – fx genbrug eller upcycling
  • Ægte teglstensæstetik inkl. overfladetekstur
  • Skræddersyede elementer
  • Tværsnit på ca. 53 mm (afhængig af valgte sten)
  • Mulighed for tilpasning af fuge ift. farve og tilslag
  • Lavere vægt og CO2 emission end mange alternative regnskærme

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om BRiCK CLASSIC er det rette valg for dig og dit projekt.

Kontakt os i dag for en snak om dit projekt, fordele ved løsningen og hvordan den kan skræddersys til dine behov og visioner.

Kontakt

MILJØPÅVIRKNING

Download vores datablad om BRiCK løsningernes miljøpåvirkninger her. 

Databladet indeholder både data om både BRiCK CLASSIC og BRiCK-A-LIKE, og er interne beregninger, baseret på BB fiberbetons 3.partsverificerede EPD. 

Brug for detaljer?

Udforsk BRiCK CLASSIC løsningen til dit projekt

KONTAKT OS I DAG

Leder du efter inspiration og information om fiberbeton?

Tilmeld dig nyhedsbrevet