Skip to main content

En fiberbetonfacade fra BB fiberbeton

BBf BRiCK CLASSIC

BBf BRiCK CLASSIC

En rustik fiberbetonfacade

BBf BRiCK CLASSIC

BBf BRiCK CLASSIC er innovative og banebrydende fiberbetonelementer som kombinerer det traditionelle og rustikke arkitektoniske udtryk af konventionelt murværk med alle fordelene ved fiberbeton.

BBf BRiCK CLASSIC er, med sit tynde tværsnit på typisk kun omkring 53 mm, tyndere og vejer mindre pr. m2 end andre præfabrikerede betonfacader med indstøbte teglskaller.

BBf BRiCK CLASSIC elementer er, ligesom andre BB fiberbeton elementer, specialdesignet til det individuelle projekt og du har rigeligt med design muligheder som sikrer et unik arkitektonisk udtryk. Du har enorm design frihed og vi specialfremstiller dine elementer i forhold til overfladedesign og geometri. Vi kan arbejde med alle slags teglskaller og fugerne kan være hvilken som helst slags farve med forskellige tilslag. BBf BRiCK CLASSIC elementerne kan variere i længde og størrelse, og selv hjørneelementer er mulige.

Din BBf BRiCK CLASSIC facade er utrolig holdbar og modstandsdygtig overfor al slags vejr. Teglskallerne er indstøbt i fiberbetonen, hvilket sikrer at i tilfælde af at en teglskal sprækker vil den forblive i elementet.

En specialdesignede fiberbetonfacade

Form- & overfladedesign

Du har en enestående design frihed med henblik på overflade og form, da vi kan arbejde med hvilken som helst type af teglskaller og fugerne kan produceres i hvilken som helst farve og med forskellige tilslag.

Vi kan producere elementerne i forskellige størrelser og længder, samt designe hjørneelementer, som kan være med til at skabe en vis harmoni i facaden.

Med vores BBf BRiCK CLASSIC elementer er fugerne tilbagelagte for at skabe dybde og dimension i facaden og da elementerne er vasket, fjernes alt restmørtel. Dette efterlader et rustikt og tredimensionelt udtryk som også har et rent udseende og udføres præcist.

Læs mere om overflader

Mindre besvær & nemmere planlægning

Skjult & simpel montering

BBf BRiCK CLASSIC kan monteres på enhver konventionel bærende konstruktion, da fiberbetonelementerne vejer overvejende mindre end traditionelle betonelementer.

Alle vores monteringsprincipper udnytter mulighederne for en skjult montering uden synlige skruer. BBf BRiCK CLASSIC elementerne er lette at montere og kræver ingen tekniske vedligeholdelser. Alle typiske monteringsprincipper fra BB fiberbeton er anvendelige til en BBf BRiCK CLASSIC facade.

BBf BRiCK CLASSIC elementerne er præfabrikerede til at passe de præcise mål til dit projekt, hvilket sparer dig både tid og andre relaterede planlægningskonflikter.

Med præfabrikerede BBf BRiCK CLASSIC elementer er du sikret præcise og kontrollerede mål af elementerne og der kræves ingen yderligere justeringer på byggepladsen. De tynde og lette elementer er nemme at håndtere og simple at monterer, uden behovet for specielle kraner eller større udstyr.

Sammenlignet med konventionelt murværk er du mindre afhængig af vejret og BBf BRiCK CLASSIC elementerne kan monteres i enhver højde.

Monteringsprincipper

Vi vil gerne høre fra dig

Er du interesseret i at høre mere om BBf BRiCK CLASSIC?

Kontakt os

Leder du efter inspiration og information?

Tilmeld dig nyhedsbrevet