Skip to main content

Innovativ teglstensløsning i ren fiberbeton

BRiCK-A-LIKE

BRiCK-A-LIKE

Det revolutionerende alternativ til traditionelt murværk

BRiCK-A-LIKE

Kombiner drømmen om det tidløse og fornemme udseende af teglsten med et kompromisløst ønske om den designfrihed og lave miljøpåvirkning fiberbeton kan bryste sig af – og du får BRiCK-A-LIKE. 

BRiCK-A-LIKE er vores revolutionerende alternativ til traditionelt murværk og regnskærmsløsninger med indlejrede teglstensskaller. BRiCK-A-LIKE består af ren fiberbeton (og så kendt som GRC eller glasfiberarmeret beton), som vi har været specialister i at producere i næsten 40 år - tilført en helt særlig udvikling i vores formdesign, der nu muliggør dette teglstensudseende.

Alle BRiCK-A-LIKE elementer præfabrikeres efter dit projekts specifikationer, og du har en hidtil uhørt designfrihed til at påvirke teglstensæstetikken. Her er du ikke begrænset af tilgængelige teglsten, men kan frit designe med form, farve, fuge og forbandt. Læg de konventionelle murværksmetoder og stableprincipper på hylden, og lad vores BRiCK-A-LIKE give dig nye og spændende arkitektoniske designmuligheder.

Vores fiberbeton er holdbart, let og formbart, hvilket gør det til en ideel løsning for dig, der søger et mere miljøbevidst, vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart byggemateriale.  

KONTAKT OS I DAG

Nysgerrig?

Udforsk BRiCK-A-LIKE løsninger til dit projekt

KONTAKT OS I DAG

Smuk æstetik. Mindre besvær.

Skjult og simpel montering

BRiCK-A-LIKE giver ikke bare designfrihed og æstetisk flotte løsninger.

De er også nemme at håndtere og montere.

BRiCK-A-LIKE kan monteres på enhver konventionel bærende konstruktion, da fiberbetonelementer vejer betydeligt mindre end traditionelle elementer med indlejrede mursten.

Alle vores monteringsprincipper udnytter mulighederne for en skjult installation – uden synlige skruer.

En nem montering understøttes yderligere af, at alle dine BRiCK-A-LIKE elementer bliver præfabrikeret efter dit projekts specifikke mål. Ud over at mindske spildmateriale i produktionen, så betyder det også, at der ikke er behov for tilpasning af elementerne på byggepladsen, hvilket sparer dig for både tid og andre relaterede planlægningskonflikter. 

De tynde og lette BRiCK-A-LIKE elementer er nemme at håndtere og enkle at installere, uden behov for specielle kraner eller større udstyr.

Sammenlignet med konventionelt murværk er du ikke afhængig af vejrforholdene i forbindelse med installation, og BRiCK-A-LIKE elementerne kan monteres i enhver højde – og kræver ingen teknisk vedligeholdelse.

KONTAKT OS I DAG

Din BRiCK-A-LIKE løsning

DETALJER OM BRiCK-A-LIKE

Har du brug for flere detaljer om BRiCK-A-LIKE?

Vi har samlet en række af vores downloads her, som vil være relevante for dig.

 

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har konkrete spørgsmål til BRiCK-A-LIKE, fiberbeton generelt eller i forbindelse med dit specifikke projekt.

 

Kontakt os på:

info@bbfiberbeton.dk

+45 56 16 80 08

Kontakt

DET PERFEKTE VALG HVIS…

I tvivl om hvad der er det rigtige for dit projekt?

BRiCK-A-LIKE består af ren fiberbeton (også kendt som GRC eller glasfiberarmeret beton) og giver dig æstetikken af mursten – helt uden brug af murstensindsatser.

Denne løsning er den perfekte til dig, hvis du vægter følgende fordele højest:

  • Lav CO2 emission (omkring 25 kg CO2 ækv. /m2)
  • Lav vægt (ned til omkring 35+ kg/m2)
  • Tynde elementer med tværsnit på ca. 18 mm
  • Designfrihed ift. både form, fuge, farve og forbandt.
  • Mulighed for geometriske komplekse former
  • Holdbarhed og nemt vedligehold
  • Teglstensæstetik

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om BRiCK-A-LIKE er det rette valg for dig og dit projekt.

Kontakt os i dag for en snak om dit projekt, fordele ved løsningen og hvordan den kan skræddersys til dine behov og visioner.

KONTAKT

MILJØPÅVIRKNING

Download vores datablad om BRiCK løsningernes miljøpåvirkninger her. 

Databladet indeholder både data om både BRiCK CLASSIC og BRiCK-A-LIKE, og er interne beregninger, baseret på BB fiberbetons 3.partsverificerede EPD. 

Brug for detaljer?

Udforsk BRiCK-A-LIKE løsningen til dit projekt

KONTAKT OS I DAG

Leder du efter inspiration og information om fiberbeton?

Tilmeld dig nyhedsbrevet