Skip to main content

Den Innovative GRC Murstensløsning

BBf BRiCK-A-LIKE

BBf BRiCK-A-LIKE

Det Revolutionerende Alternativ til Traditionelt Murværk:

BBf BRiCK-A-LIKE

Vi introducerer: BBf BRiCK-A-LIKE - det revolutionerende alternativ til traditionelt murværk, der kombinerer det tidløse og fornemme udseende af mursten med de mange fordele ved GRC (glasfiberarmeret beton).

BBf BRiCK-A-LIKE elementer er lavet af 100% GRC, der er præfabrikeret efter specifikationer, og som giver arkitekter og bygherrer frihed til at designe unikke udseender til deres projekter - uden at skulle gå på kompromis med det traditionelle udseende af murværk.

Med BBf BRiCK-A-LIKE behøver du ikke at overholde konventionelle murværksmetoder, stableprincipper eller tage højde for de begrænsende dimensioner af tilgængelige mursten. Det er dermed muligt at gå direkte fra forestillede mønstre og opsætninger til design af elementet.
Dette åbner op for nye og spændende arkitektoniske designmuligheder, der tidligere var utænkelige og simpelthen umulige med traditionelt murværk.

Dette innovative byggemateriale er holdbart, let og formbart, hvilket gør det til en ideel løsning for dem, der søger et mere bæredygtigt, vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart byggemateriale.

Med BBf BRiCK-A-LIKE er mulighederne uendelige.

Vi er stolte af at tilbyde denne revolutionerende løsning til bæredygtigt bevidst bygningsdesign.

Kontakt os i dag for at få et tilbud eller for at lære mere om BBf BRiCK-A-LIKE - og hvordan vores elementer kan dit næste byggeprojekt til nye højder.

Kontakt os i dag

Mindre besvær & smuk æstetik

Skjult & simpel montering

BBf BRiCK-A-LIKE kan monteres på enhver konventionel bærende konstruktion, da fiberbetonelementerne vejer betydeligt mindre end traditionelle elementer med indlejrede mursten.

Alle vores monteringsprincipper udnytter mulighederne for en skjult installation uden synlige skruer.

BBf BRiCK-A-LIKE elementerne er nemme at montere og kræver ingen teknisk vedligeholdelse. Alle almindelige monteringsprincipper fra BB fiberbeton er anvendelige til en BBf BRiCK-A-LIKE facade.

BBf BRiCK-A-LIKE elementerne er præfabrikerede til at passe til de nøjagtige mål i dit individuelle projekt, hvilket sparer dig både tid og forebygger andre relaterede planlægningskonflikter.

Med præfabrikerede BBf BRiCK-A-LIKE elementer er du sikret præcise og kontrollerede mål af elementerne, og der er derfor ikke påkrævet yderligere justeringer på byggepladsen. De tynde og lette elementer er nemme at håndtere og enkle at installere, uden behov for specielle kraner eller større udstyr.

Sammenlignet med konventionelt murværk er du ikke afhængig af vejrforholdene i forbindelse med installation, og BBf BRiCK-A-LIKE elementerne kan monteres i enhver højde.

Lær mere om vores monteringsprincipper

Oplev designfriheden med BBf BRiCK-A-LIKE

Kontakt os

Vi er klar til at hjælpe dig

Design med BBf BRiCK-A-LIKE i dit næste byggeprojekt

Kontakt os

Leder du efter inspiration og information?

Tilmeld dig nyhedsbrevet