Skip to main content

Vælg den rigtige løsning til dit projekt

Vores BBf BRiCK-løsninger

Den rigtige løsning til DIT projekt

Vælg mellem vores to BRiCK-løsninger for at få det perfekte match til din vision:

En innovativ løsning og et attraktivt alternativ til traditionelt murværk: BBf GRC-BRiCK™-elementerne består af 100% fiberbeton (GRC /glasfiberarmeret beton) - uden behov for murstensindsatser for at opnå æstetikken af murværk.

Elementerne har typisk en tværsnit på cirka 12 mm og muliggør dermed den lavest mulige vægt af paneler, med minimal miljøpåvirkning. Helt ned på så lav en vægt som 40-45 kg/m2 med en miljøpåvirkning på omkring 20 kg CO2 eq/m2.

BBf GRC-BRiCK™-elementer kan skræddersys og tilpasses fuldt ud i farve og tekstur - og behøver ikke at overholde begrænsningerne som kommer med traditionelt murværk. Det betyder, at alle mønstre, du kan forestille dig, kan kombineres med udseendet af mursten.

Oplev fuld designfrihed med BBf GRC-BRiCK™.

 

LÆS MERE OM BBf GRC-BRiCK™ >

BBf BRiCK er et fiberbetonelement (GRC/glasfiberarmeret beton) med indsatte mursten. Disse elementer er det helt rigtige valg, hvis du ønsker at bruge faktiske mursten i facadeelementet (f.eks. genanvendte mursten), samtidig med at du anvender en bæredygtigt bevidst løsning.

Vores BBf BRiCK-elementer har typisk et tværsnit på cirka 35 mm og er tyndere og vejer mindre pr. m2 sammenlignet med andre præfabrikerede betonfacader med indlejrede mursten - og anvender dermed mindre CO2 end andre mere konventionelle løsninger. Murstenene er indlejret direkte i fiberbetonen, hvilket sikrer, at hvis en mursten får en revne, så vil den stadig forblive sikkert inlejrt i fiberbetonen. 

Fugen kan tilpasses med forskellige tilslag og farver, som kan matche de valgte mursten, så dine færdige elementer får det ønskede æstetiske udtryk.

 

LÆS MERE OM BBf BRiCK >

Vi er klar til at hjælpe dig

Prøv en af vores BRiCK-løsninger til dit næste byggeprojekt

Kontakt os

Leder du efter inspiration og information om fiberbeton?

Tilmeld dig nyhedsbrevet