FACADER

 

Facadebeklædning fra BB fiberbeton spænder bredt, -fra små kassetter til store etagehøje elementer. De største elementer til facader, vi hidtil har håndteret, har været 20 kvadratmeter.

Typisk facadebeklædning er produceret med en af følgende montagesystemer:

– FA1000®
– Indstøbt stålramme
– Indstøbte stålbeslag
– Indstøbte inserts
– forsænkede huller

FA1000®

FA1000® er et unikt facade- og montagesystem med mange muligheder. FA1000® er udviklet af BB fiberbeton AS og bruges i dag på mange facader i både Danmark og Sverige.
FA1000® bruges som klimaskærm på lette facadekonstruktioner og tilpasses let til det enkelte facadeprojekt. FA1000® er let at montere, og med elementer tilpasset til den enkelte facade er det, med skjult montageløsning, med til at give facaden et roligt og harmonisk udtryk.
FA1000® er fuld af muligheder også i overfladen. Stor valgfrihed i farve, struktur i overfladen, maling eller decideret mønster.

Læs mere om vores facade- og montagesystem FA1000® her.


Andre løsninger til facader

Hovedparten af vores andre løsninger til facader udnytter materialets muligheder for montering uden synlige skruer og med færrest mulige tilsætninger og andre løsdele. Hermed opnås et færdigt resultat som fremtræder massivt og som teknisk set kræver et minimum af vedligeholdelse.

Facadeelementer monteres oftest som klimaskærme med udluftet bagside. Selve montagemetoden varierer efter elementstørrelse og beskaffenheden af den bagvedliggende bærende konstruktion. På mindre elementer påstøbes beslag på bagsiden og elementet monteres som en ”radiator” – På større elementer indstøbes en bærende stålramme som så aflevere kræfterne, hvor der er mulighed for det. Vi medleverer ofte modtagebeslagene for en komplet løsning.

Lodrette fuger udføres ofte med traditionelle elementløsninger: ekspanderende fugebånd etc.- eller der udføres overlap. Vandrette fuger er typisk udført udluftede så underelementer går op under det overhængende element.

Alle vore tekniske løsninger er gennemprøvede. Ved et konkret projekt,- kontakt os og få et løsningsforslag. Eller find inspiration i vores pdf om facader.

Download PDF med eksempler på vores facadebeklædning.

 

Få sidste nyt om BB fiberbeton

Hvis du vil vide mere om vores materiale og produktionsmetode

* indicates required
BB fiberbeton A/S will use the information you provide on this form to send you our newsletter.
You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@bbfiberbeton.dk. We will treat your information with respect. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.


We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.